Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Demir Yaman, Züleyha ve Müjgan'ı ölüme mi yolladı?

Gündem
15 Mart 2019
Demir Yaman, Züleyha ve Müjgan'ı ölüme mi yolladı?

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği "Bir Zamanlar Çukurova", perşembe akşamı yine tüm Türkiye’yi ekrana kilitledi!

Küçük konağı Yılmaz’a kaptıran Demir Yaman, Şermin’in yaptığı bu büyük hatayı telafi edebilmek için elinden geleni ardına koymadı. Yılmaz’la bir şekilde uzlaşmaya varan Demir, tam rahat bir nefes alacakken, yine altüst oldu. Yılmaz yine ondan önce hareket etmiş ve Demir’in çiftçilerden alacağı tüm protakalları satın almıştı. Üstelik Alman bir işadamıyla da anlaşma sağlamış, yine önüne geçmişti. Demir Yaman ne yaparsa yapsın yıllardır hüküm sürdüğü Çukurova topraklarında gücü eline geçiremiyordu.

Artık tek bir çaresi kalmıştı; Yılmaz’ı ortadan kaldırmak. Öfkeden gözü dönen Demir, yüklü bir para karşılığı Yılmaz’ın arabasının frenlerini bozdurdu. Bilmediği bir şey vardı, Yılmaz kendi arabasını Müjgan’a verecekti. Üstelik Müjgan Doktor’un da arabasında davetsiz bir misafiri vardı; Züleyha! Yokuş aşağı frenleri tutmayan bir arabada giden Müjgan Doktor ve Züleyha kurtulabilecek mi?

Perşemebe günlerinin vazgeçilmezi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ ATV’de!