Temiz Magazin
28 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

‘YOL ARKADAŞIM 2’ KAHKAHALARLA YOLA ÇIKTI! ONUR VE ŞEREF’E KÜTAHYA’DA 5 BİN KİŞİLİK SEVGİ SELİ

Gündem
12 Ekim 2018
‘YOL ARKADAŞIM 2’ KAHKAHALARLA YOLA ÇIKTI!  ONUR VE ŞEREF’E KÜTAHYA’DA 5 BİN KİŞİLİK SEVGİ SELİ

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ‘Yol Arkadaşım 2’ kahkahasıyla yola çıktı. İlk durak Kütahya oldu! Yılın kahkahası en bol filmi, vizyondan önce Kütahyalılarla buluştu.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde 5 bini aşkın gençle buluştu. Spor salonunu dolduran binlerce genç, oyuncuları alkış ve çığlığa boğdu, ardından filmle ilgili merak ettiklerini sordu. İbrahim Büyükak: “Geçen yıl da ilk durağımız burasıydı. Siz bize uğurlu geldiniz. Sizinle bu enerjiyi burada paylaşmaktan çok mutluyuz” dedi.

3. FİLM İÇİN SÖZ İSTEDİLER!

Oğuzhan Koç “Komedisiyle, eğlencesiyle ilk filmin üstüne çıktık. Çok daha eğlenceli bir film oldu” deyince ilk filmi çok sevdiğini söyleyen öğrenciler 3. film için de söz istedi.

VİZYONDAN BİR GÜN ÖNCE KÜTAHYA’DA SİNEMADA KUYRUK

Söyleşinin ardından oyuncular Sera Kütahya Cinetech Sinemaları’nda sevenlerinin sevgi seliyle karşılaştı. Sinemanın tüm salonları ‘Yol Arkadaşım 2’kahkahasıyla doldu.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç 7 salon gezerek tüm sinemaseverlere iyi seyirler diledi ve bu yoğun ilgilerine teşekkür etti.

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç filmi vizyondan önce Kütahyalılarla beraber izledi. Salonları dolduran 7’den 70’e herkes adeta gülmekten yoruldu.

İki ünlü isim, kahkaha turnesine Eskişehir, Bursa, İzmir, Ankara, Konya, Antalya, Köln ve Amsterdam ile devam edecek.

 

Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) yine yollarda, yine başları beladan kurtulmuyor! 

 

İlkinde olduğu gibi ikinci filmin senaryosu da İbrahim Büyükak’a ait, yönetmenliğini de yine Bedran Güzel üstleniyor. Başrollerde İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’a Ezgi Eyüboğlu ve Olgun Toker eşlik ediyor. 

  

BKM yapımı ‘Yol Arkadaşım 2’ vizyonda!