Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

GQ Türkiye “Men Of The Year 2017” Ödülleri muhteşem bir törenle sahiplerini buldu

Gündem
16 Şubat 2018
GQ Türkiye “Men Of The Year 2017” Ödülleri muhteşem bir törenle sahiplerini buldu

GQ Türkiye, 2017’de başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti. GQ tarafından dünya çapında 22 yıldır sürdürülen ve bu yıl altıncı kez düzenlenen “GQ Türkiye Men Of The Year” (Yılın erkekleri) ödül töreni 15 Şubat Perşembe akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

Her rolde kendini ve beklentileri aşan performansıyla dikkat çeken Yılın Yükselen Oyuncusu Burak Deniz, ödülünü “Kurtlar Vadisi” dizisinde canlandırdığı “Memati” karakteriyle milyonların hafızasına kazınan isim Gürkan Uygun’dan aldı.

Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ ise Yılın Ekibi Ödülü’nü Ampute Milli Takımı’na verdi.

Yılın En İyi Çıkış Yapan Müzisyeni Jabbar ise ödülünü sıra dışı tarzı ve yorumuyla geniş bir kitleye hitap eden Mabel Matiz’den aldı.

Yakışıklılığı, oyunculuğu ve sosyal hayatındaki örnek davranışlarıyla dikkat çeken Mert Fırat, Yılın İlham Veren Adamı Ödülü’nü; MFÖ’nün üyesi, müzisyen, sinema ve dizi oyuncusu, usta isim Özkan Uğur’dan aldı.

En İyi Yönetmen Ödülü’nü uluslararası işleriyle dünyada adından söz ettiren Ferzan Özpetek’e 2014’te GQ Men Of The Year’da Yılın Adamı seçilen usta oyuncu Halit Ergenç teslim etti.

Jess Molho’nun sunduğu gecede; puhutv’de ekrana gelen “Fi” ve “Çi” dizisindeki performansıyla milyonları ekrana kitleyen oyuncu Ozan Güven, En İyi Aktör Ödülü’nü aynı dizideki rol arkadaşı, güzel oyuncu Berrak Tüzünataç’ın elinden aldı.

Neredeyse 50 yıldır beraber olan, Türkiye’nin gelmiş geçmiş en iyi gruplarından MFÖ’ye Kült Ödülü’nü Cem Yılmaz takdim etti. 

Cem Yılmaz esprileriyle geceye katılanlara eğlenceli anlar yaşattı.

Yılın Konuşulan Adamı Ödülü’nü ise uluslararası bir başarıya imza atan ve Emmy Ödülü kazanan ilk Türk dizisi “Kara Sevda”nın yakışıklı oyuncusu Burak Özçivit, Star TV Genel Müdürü Ömer Özgüner’den teslim aldı.

GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner, Mahmut Orhan’a dünya müzik listelerindeki başarılarından ötürü Yılın En Başarılı DJ’i Ödülü’nü verdi.

Kan ve kök hücreden yapay deri üreten Prof. Dr. Ercüment Ovalı, Yılın Bilim Ödülü’nü ünlü fotoğrafçı Koray Birand’tan aldı.

Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç, Yılın Stil Sahibi Erkeği Serdar Gülgün’e ödülünü takdim etti.

Yılın Kadını Ödülü ise Türkiye’nin en esprili, yaratıcı zekaya sahip kadınlarından biri olan ve imza attığı her işte başarı gösteren Gülse Birsel’in oldu. Yılın Kadını, Ödülünü Aile Arasında filminin yönetmeni Ozan Açıktan’dan teslim aldı. 

 

GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner’in ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş, sanat, moda ve eğlence dünyasından birçok seçkin davetli katıldı. GQ.COM.TR’den ve GQ Türkiye YOUTUBE kanalından canlı yayınlanan gecede, ünlü sunucu Gülay Afşar ve Muammer Brav da özel Kırmızı Halı röportajları gerçekleştirdi.

Ödül töreninin ardından After Party’de Mahmut Orhan ve Can Hatipoğlu, performanslarıyla davetlileri eğlendirdi.