Temiz Magazin
29 Mart 2024

27 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Berkay: Bu olay aydınlanana kadar onların peşindeyim!

Gündem
28 Eylül 2017
Berkay: Bu olay aydınlanana kadar onların peşindeyim!

Şarkıcı Berkay geçen hafta verdiği röportajında sahte tıklama olayına değinmiş ve meslektaşlarına şeffaflık çağrısında bulunmuştu. YouTube üzerinden sahte tık yapmakla suçlanan Berkay ilk kez konuştu. Bir gazetenin yaptığı özel haber başlığı altında şarkıcı Berkay’ın tutumunun fos çıktığını ve Berkay’ın Gana, Jamaika ve Sri Lanka üzerinden şarkısına sahte tık satın aldığı iddia edildi.

Bu olaylar sonra hakkının yendiğini söylen Berkay, Sözcü’ye konuştu. Berkay, elinde bulunan bütün analitik raporlarını açıklayacağını belirtti. Uzun süredir sahtekarlık yoluyla şarkılarının dinlenme sayısını artıran şarkıcıların kuyruğuna bastığını ve verdiği son röportajda da bu konuyu dile getirdiğini böyle sahtekarlık yapan insanların peşini bırakmayacağını açıklamıştı. Berkay, "Ben bu röportajı verdikten sonra bu haber yapıldı, yapıldı demek yanlış olur bu haber yaptırıldı, burada algı yanılması yaparak olayı benim üstüme yıkmaya çalışıyor" dedi. Berkay, vicdanen rahat olduğunu veremeyeceği hiçbir hesabın olmadığını ama onların nasıl hesap vereceklerini merak ettiğini söyledi.

SONUNA KADAR PEŞİNDEYİM!

Berkay, kendisine iftira atılarak yapılan haberle alakalı, "Bu haberi kim yaptırdıysa, kim bana iftira atıyorsa bu olay aydınlanana kadar onların peşindeyim" dedi. Berkay, bu haberleri yapan kişilere yönelik ağır sözler söyledi..

BU SAATTEN SONRA ÖZÜR KABUL ETMİYORUM!

"Adımı kullanarak yaptıkları bu haber için hukuksal yollara başvurdum. Bu haberi okuduktan sonra uyumadan avukatlarımla birlikte araştırma yaptım. Araştırmalarımız devam ediyor, bu saatten sonra özür dileyip tekzip yayınlasalar bile bu davadan vazgeçmeyeceğini belirtti.

BERKAY’A SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK DESTEK GELDİ

YouTube üzerinden tıklama sayısı satın alıyor haberleri sonrası Berkay’a sevenleri tarafından sosyal medyadan destek geldi.